Tai tinklapis apie įvairius itališkus receptus.
Pasaulyje itališka virtuvė vertinama dėl gardžių, maistingų, bet tuo pačiu metu ir lengvų, skrandžio neapsunkinančių patiekalų. Nuo seno, maisto ruošimas ir valgymas užima svarbią vietą kiekvieno italo gyvenime, todėl iš kartos į kartą perduodami įvairių patiekalų receptai pasižymi virtuozišku šviežių ingredientų, įvairių prieskonių ir gėrimų deriniu.
Mūsų tikslas – apšviesti visuomenę gardžiais itališkais valgiais. Itališka virtuvė įvairi ir skirtinga visoje Italijoje. Tai ne tik tradiciniai makaronai (it. pasta), bet ir gausybė daržovių, vaisių (čia auga daugybė pasaulio augalų kultūrų – citrusiniai vaisiai, persikai, riešutmedžiai, per 250 rūšių vynuogių), žuvies, sūrio patiekalai.